dilluns, 12 de juliol del 2010

CLASSIFICACOTI PER AL CT. D'ESPANYA DE TRIATLÓ

TRIATLÓ DE MADRID –Classificatori pel Campionat d’Espanya de Triatló-

El cap de setmana del 5 i 6 de juny va tenir lloc a Madrid un festival de triatló amb diverses proves que culminaven amb la disputa de la prova de la Copa del Món el diumenge a la tarda.

Dissabte es van disputar les proves del triatló classificatori per al campionat d’Espanya de grups d’edat, on el triatleta del CN Manresa Marc Comellas es va classificar en el 46è lloc de la general, 8è del seu grup d’edat (25 a 29 anys), amb la qual cosa es classificava per l’esmentat campionat d’Espanya que tindrà lloc el 28 i 29 d’agost a Pulpí (Almeria).
En Marc va completar els 1500m de natació, 40km de ciclisme i els 10km de cursa a peu del triatló olímpic, amb un temps de 2h12’29’’.

Diumenge es va disputar el classificatori per a categoria èlit i finalment la prova de la Copa del Món que va vèncer el britànic Alistair Brownlee i el gallec Javier Gómez Noya va queda en 4a posició.